NOU! Va asteptam si la floraria noastra. Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Ureaza "la multi ani" de Constantin si Elenacu buchete si aranjamente florale superbe!

Legendele spun ca in 312, cu o zi inainte de marea batalie cu Maxentiu, imparatul Constantin sprivea cerul. In lumina soarelui si in inaltul cerului, a zarit o cruce pe care scria „in hoc signo vinces”, care se traduce prin „cu acest semn vei birui”. Se mai spune ca in aceea noapte, Constantin l-a visat pe Hristos. Iisus i-a cerut sa isi insemmneze steagurile si soldatii cu crucea crestina, semn ca Dumnezeu le va aduce biruinta.

Elena, mama imparatului, s-a nascut in 248 si a primit numele Flavia Iulia Helena. Pe langa numeroasele fapte de milostenie savarsite in timpu vietii, despre ea se crede ca ar figasit crucea pe care a fost rastignit Iisus. In timpul unui pelerinaj in Palestina, a vazut un cortegiu funerar care urca pe o colina. Atunci cand rudele indurerate l-au pus pe cel decedat la picioarele uneia dintre cruci, omul a inviat iar Elena a descoperit astfel Sfanta Cruce.

In Romania, pe 21 mai sunt sarbatoriti nu doar cei care poarta numele de Constantin si Elena, ci si cei care sunt botezati cu derivate ale acestora, cum ar fi Ela (Ella), Elenca, Eleni, Eleonora, Eli, Elina, Helena, Helen,Ileana, Ilenus, Ilenusa, Ilenuta, Ilina, Ilinca, Ilinuta, Leana, Leanca, Lena, Leni, Lenusa, Lenusa, Lenuta, Lina, Nora, Nuta, Nuti, Nutica, Nutisor, Codina, Constanta, Constantina, Costache, Constandin, Costandina, Costas, Costea, Costel, Costelus, Costi, Costica, Costin, Dina, Dinica, Dinicu, Dinu, Tanta, Tanti, Tantica, Tica, Ticu, Tina, Tinel, Tinu, Titel, Titelus, Titi.

 

Aranjamente florale si buchete de flori pentru onomastica

 

Aranjament floral pentru onomastica Full Bloom

Acest aranjament este un spectacol cromatic impresionant. Intr-o amfora eleganta, am ales trandafiri roz, strelitzia, orhidee vanda, craspedia si solidago in nuante solare. Recomandam un astfel de aranjament pentru o persoana draga care isi sarbatoreste ziua numelui pe 21 mai.

 

 

Aranjament floral pentru onomastica My Hope

My Hope este aranjamentul ideal pentru a felicita o colega sau un alt colaborator din viata profesionala cu ocazia onomasticii. Elegant si subtil, aranjamentul poate fi cea mai potrivita felicitare pentru aceasta ocazie speciala. My Hope este alcatuit din trandafiri albi, orhidee vanda, frezii, astilbe si accesorii lemnoase.

 

Aranjament floral pentru onomastica Box of Orchid

Box of Orchid este genul de aranjament elegant care poate fi daruit atat unei persoane dragi din familie, sotiei sau iubitei precum si unei persoane cu care colaborezi pe plan profesional. Box of Orchid este caracterizat de o eleganta vesela, indulcita de tonuri pastelate si de texturile jucause ale accesoriilor. In mijlocul aranjamentului troneaza orhidee mokara si phalaenopsis, inconjurate de ornithogalum, brunia si eucalipt, toate asternute pe un pat de muschi.

 

 

Buchet de flori pentru onomastica Pink Pumpkin

Pink Pumpkin este o veritabila declaratie de dragoste si in acelasi timp un gest de gratitutdine. In timp ce trandafirii rosii arata iubirea si pasiunea pentru jumatatea ta, trandafirii in aceasta nuanta calda sunt ideali pentru a-i ura la multi ani mamei. Alaturi de trandafirii somon am asezat tartacute si bobite de hyppericum.

 

 

Buchet de flori pentru onomastica Moon River

Moon River este un buchet de o eleganta incontestabila inspirat de nemuritoarea Audrey. Fin si subtil, buchetul Moon River este menit unei persoane speciale. Acesta este alcatuit din orhidee cymbidiium albe, hortensie, lalele, frezii albe si astilbe.