NOU! Va asteptam si la floraria noastra. Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Happy Valentine’s Day! Spune-i Te iubesc cu cele mai frumoase flori de Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor este patronata de Sfantul Valentin, protectorul cuplurilor. Acesta oficia in secret casatorii crestine, motiv pentru care a fost arestat de romani si condamnat la moarte. Datorita devotamentului sau pentru cuplurile care doreau sa isi uneasca destinele, el este privit astazi, asa cum ziceam, ca patronul indragostitilor. Prin urmare, iata care sunt sugestiile Baiatului de cadouri florale atunci cand vrei sa iti surprinzi sotia, iubita sau vrei sa faci o cucerire noua chiar de Valentine’s Day.

 

Buchet de trandafiri rosii de Valentine’s Day

 

Trandafirul rosu este cel mai aprig martor al iubirii impartasite. Prin urmare, daca vrei sa iti surprinzi sotia sau iubita, atunci cu siguranta vei face acest lucru cu un buchet de trandafiri rosii. Sugestia baiatului este conceptul floral Precious Heart, format din 25 de fire de trandafiri rosii. In ciuda aspectului foarte elegant al acestui buchet, acesta este potrivit exclusiv pentru sotie sau iubita, nicidecum pentru o potentiala partenera.

 

 Buchet  de trandafiri roz si cale pentru Valentine’s Day

 

Pentru o noua cucerire, o potentiala partenera sau o prima intalnire care va avea loc chiar de Valentine’s Day, cel mai potrivit cadou este buchetul Laugh.Live.Love, format din trandafiri roz, simboluri ale promisiunii, alaturi de cale, a caror eleganta se traduce din limbajul florilor in ‚’esti superba’’.

 

 Aranjament cu trandafiri rosii pentru Valentine’s Day

 

Te-ai hotarat si ai prins curaj sa faci pasul cel mare? Daca iti doresti sa ingenunchezi in fata femeii iubite si sa o ceri in casatorie, fa acest lucru printr-o maniera inedita. Poti sa o inviti in oras sau sa pregatesti o cina romantica in intimitatea casei. Daruieste-i aranjamentul de flori  My heart is yours si ascunde printre petalele rosii ale trandafirilor inelul promisiunii vesnice.

 

 

 Buchet cu zambile si frezii pentru Valentine’s Day

 

Trimite-i un strop de primavara persoanei iubite la birou, acasa sau asteapta-ti doamna inimii la locul vostru preferat de intalnire cu acest buchet parfumat. Floral poetry este una dintre cele mai frumoase creatii ale Baiatului cu Flori, format din lalele roz, ornithogalum, liatris, frezii, zambile si verdeata decorativa. Daca vrei sa o convingi de latura ta romantica, poti ascunde printre florile parfumate de primavara un ravas cu versuri inspirate de ea. Chiar daca, fie, se accepta, nu sunt chiar originale.

 

 Aranjament floral cu orhidee pentru Valentine’s Day

 

Florile daruite la o intalnire sunt apreciate cu siguranta de catre doamne insa cel putin la fel de apreciate vor fi florile sosite prin curier la domiciliul sau la biroul doamnei. Unul dintre cele mai spectaculoase aranjamente ale Baiatului cu Flori este Love Goddess, format din orhidee cymbidium, zambile, frezii si trandafiri.