NOU! Va asteptam si la floraria noastra. Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Buchete si aranjamente exotice pentru gusturi rafinate

Baiatul cu Flori este floraria online care pune la disponzitia gentlemanilor moderni flori pentru orice ocazie si pentru orice persoana. Adaptate dupa preferintele clientului si concepute cu maiestrie desavarsite, cadourile florale oferite de Baiatul cu Flori garanteaza gesture de neuitat, prime impresii pozitive si pot contribui chiar la succesul unei afaceri, prin aranjamentele si serviciile corporate puse la dispozitie. Mai mult de atat, echipa Baiatului cu Flori pune la dispozitia domnilor posibilitatea de a concepe aranjamente si buchete de flori personalizate nu doar in functie de ocazie, ci si in functie de personalitatea destinatarei.  De asemenea, acestea pot fi concepute inclusiv in functie de relatia pe care gentlemanul o are cu cea care urmeaza sa primeasca florile. Fiecare dintre buchetele si aranjamentele florale sunt speciale insa in functie de soiurile de flori si de liniile in care sunt concepute acestea au destinatii diferite. Sugestiile de astazi ale Baiatului cu flori sunt buchete si aranjamente exotice menite pentru acele persoane originale, poate chiar rebele si pline de viata din oricarui barbat, cu gusturi rafinate si care nu sunt usor de multumit.

 

Buchet exotic din protea Floral Fuzz

Un astfel de buchet exotic este menit unei persoane cu o figura autoritara din viata unui gentleman, fie ca este vorba de mama, de soacra sau de viitoarea mama soacra. Complet iesit din tipare si plin de originalitate, un astfel de buchet va face o prima impresia mai mult decat buna sau va transmite ganduri de respect si reverenta intr-o nota inedita. Vedetele acestui buchet sunt cele trei flori exotice de protea. Acestea sunt insotite de bouvardia roz si santini verde care ofera un contrast cromatic placut, jucaus. La final, am adaugat mici accente somom prin firele de hypericum si o skimmia grena.

flori exotice

 

Aranjament exotic SuperArdeleanca!

O mama sau o soacra din Ardeal vor fi impresionate cu siguranta de un aranjament care contine atat flori exotice cat si flori de primavera. Mai mult de atat, acesta este conceput cu gandul la ardeleanca dintr-o bucata insa cu inima mare. Aranjamentul este format din orhidee cymbidium, brunia, skimmia si craspedii cu o inima de trandafir rosu. Mai mult de atat, dupa zilele numeroase in care se va bucura de prospetimea florilor, destinatara poate planta in curte sau in ghiveci cei doi bulbi de zambila cu care este completat aranjamentul.

 

Aranjament cu flori exotice Hopelessly Devoted

Un astfel de aranjament este menit mamei sau oricarei alte figuri materne din viata oricarui domn. Mai mult de atat, un gentleman modern stie ca nu e nevoie sa astepte ziua de nastere sau onomastica mamei sale pentru a-i oferi flori. Hopelessly Devoted este o declaratie de dragoste si de respect pentru mama alcatuit din bulgari generosi de hortensie precum si de orhidee cymbidium. Acestea sunt insotite de frezii si trandafiri, alaturi de zambile parfumate.

 

Aranjament exotic Green Fresh

Proaspat, jucaus, vioi, un astfel de aranjament este cadoul ideal pentru o sora mai mica. Culorile predominate sunt galbenul solar si verdele care formeaza un contrast cromatic plin de viata. Green Fres este un aranjament in cosulet format din anthurium, leucadendron si skimmia iar vedetele sale sunt orhideele cymbidium galbene, proaspete ca o dimineata de primavara.