NOU! Va asteptam si la floraria noastra. Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

La multi ani cu ocazia Sfintilor Petru si Pavel! Aranjamente florale si buchete de flori pentru onomastica!

Sfintii Apostoli Petru si Pavel, sunt sarbatoriti de crestinii ortodocsi pe 29 iunie. Cei doi sunt primii propavaduitori ai Evangheliei in ciuda faptului ca in noaptea in care Iisus a fost luat de romani, Petru s-a lepdat de el de trei ori. Mai mult de atat,  Pavel era temut de crestini pentru cruzimea cu care ii prigonea.

Numele real al lui Petru a fost Simon insa dupa ce Hristos l-a ales pentru a face parte dintre Apostoli, El i-a schimbat numele in Petru- piatra pe care s-a biserica. De altfel, pentru catolici, Sfantul Petru este considerat primul papa, ales chiar de Iius.

 Dupa Inviere, Petru a colindat orasele lumii pentru a raspandi cuvantul lui Hristos iar spre batranete, apostolul a ajuns la Roma, in perioada domniei teribilului imparat Nero. Crud si pagan, acesta a ramas in istorie nu doar pentru ca a incendiat Roma si pentru ca avea absurde pretentii de artist, ci si pentru torturile ingrozitoare la care i-a supus pe crestini. Din ordinele sale, Sfantul Petru a fost crucificat si ucis pe 29 iunie 67. In aceeasi zi, tot din ordinele lui Nero, a fost ucis si Sfantul Pavel, pe numele sau real Saul. Urmas al fariseilor si cetatean al Romei,  Pavel a fost unul dintre cei care i-au prigonit pe primii crestini. Legenda spune ca in drum spre Damasc, in cale i s-a arata Iisus care l-a orbit cu stralucirea dumnezeiasca. Ajuns la destinatie, Saul s-a alaturat crestinilor si a fost botezat cu noul sau nume, Pavel care inseamna liniste.

Astazi, in Romania, in jur de 500 000 de romani isi sarbatoresc ziua numelui pe 29 iunie. Cei mai multi dintre cei sarbatoriti astazi sunt Petru, Petre si Pavel  iar din randul doamnelor le vom ura „La multi ani” celor care se numesc Paula, Petronela si Petruta.

 

Aranjamente florale si buchete de flori cu ocazia Sfintilor Petru si Pavel.

Buchet de flori pentru onomastica Into the light

Into the light va fi cu siguranta o surpriza placuta pentru onomastica unei persoane dragi si, in acelasi timp, un cadou de o eleganta aparte. Buchetul de flori este alcatuit din orhidee cymbidium intr-o nuanta inedita aflata la granita dintre verde si galben. Alaturi de acestea am asezat trandafiri in delicate nuante pastelate si lalele in tonuri solare. 

 

Aranjament floral pentru onomastica Color Symphony

Din punct de vedere cromatic, aranjamentul Color Symphony este vesel si indraznet. Alaturi de orhideele vanda, am asezat delicate flori de primavara ca lalele si zambile. In cele din urma, am completat aranjamentul cu plante rezistente de kalanchoe.

 

 

Buchet de flori pentru onomastica New World

Daca te afli in cautarea cadouluiperfect pentru mama sau pentru alta doamna rafinata din viata ta, buchetul New World este cu siguranta solutia potrivita. Selectia de flori exotice, pretioase va lasa cu siguranta o impresie placuta. Pentru acest buchet am ales doua fire generoase de protea, anthurium si skimmia grena.

 

Aranjament floral pentru onomastica Asian Love

Creatia florala de inspiratie asiatica este montata pe un platou elegant si poate fi cadoul ideal pentru a felicita un colaborator sau o colega de birou cu ocazia zilei de nume. Asian Love este alcatuit din trrandafiri si orhidee cymbidium, frezii, ornithogalum si zambile cu bulb.

 

Aranjament floral pentru onomastica Rising Sun

Oricat de mult am iubi florile si incercam sa le prelungim viata, frumusetea lor este efemera. Tocmai de aceea am conceput aranjamente florale spectaculoase in vase de sticla care pot fi folosite dupa ce florile s-au ofilit. Rising Sun are ca piese centrala o mini orhidee phalaenopsis si o planta suculenta rezistenta.