Aranjament floral cu zambile si lalele Scufita alba

Aranjament floral cu zambile si lalele Scufita alba

Aranjament floral cu liliac si lalele Visand la liliacul inflorit

Aranjament floral cu liliac si lalele Visand la liliacul inflorit

Aranjament floral cu lalele si orhidee Picatura de soare

173,00 RON
Uneori ne dorim un gest mai mult simbolic. Dar pentru artistii nostri, un aranjament floral mai mic nu inseamna deloc mai putin important, asa ca au combinat lalele rosii cu zambila alba, frezii galbene si 2 cupe albastre de orhidee, pe care le-au asezat intr-un vas galben intens.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF076

Uneori ne dorim un gest mai mult simbolic. Dar pentru artistii nostri, un aranjament floral mai mic nu inseamna deloc mai putin important, asa ca au combinat lalele rosii cu zambila alba, frezii galbene si 2 cupe albastre de orhidee, pe care le-au asezat intr-un vas galben intens. Totul pentru ca tu sa poti oferi cuiva drag ceea ce merita.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Lalele, Orhidee
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAranjament floral cu lalele si orhidee Picatura de soare
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts