Aranjament floral cu lalele Trenuletul vesel

Aranjament floral cu lalele Trenuletul vesel

Aranjament floral cu strelitia si protea Explozie exotica

Aranjament floral cu strelitia si protea Explozie exotica

Aranjament floral cu zambila si frezii Primavara alba

Preț standard 328,00 RON Preț special 145,00 RON
A venit primavara! Si impreuna cu ea toate florile noastra preferate: zambile, lalele, frezii si multe altele. Artistii nostri sunt pregatiti sa creeze special pentru tine orice aranjament floral sau buchet.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF080

A venit primavara! Si impreuna cu ea toate florile noastra preferate: zambile, lalele, frezii si multe altele. Artistii nostri sunt pregatiti sa creeze special pentru tine orice aranjament floral sau buchet. Poti alege acest aranjament, altul din catalog sau chair sa mergi pe mana noastra si sa cream special pentru ea un aranjament bespoke.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Frezii, Zambile
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAranjament floral cu zambila si frezii Primavara alba
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts