Bujorii sunt florile acelea cu aspect imperial, care infloresc in toate culorile, mai putin albastru, si pe care romanii le iubesc, pur si simplu. Se spune ca se ofera bujori la aniversarea a 12 ani de casnicie, dar Baiatul cu flori livreaza la domiciliu buchete de bujori oricui doreste sa-si infrumuseteze casa si viata.

bujori-livrati-acasa

Bujorii romanesti care apar aproape de jumatatea anului au un miros imbatator, in schimb, bujorii din import, adusi din Olanda si Franta, fara a avea calitati olfactive de exceptie, au un aspect care topeste inima oricui. Fie ca alegi un buchet monocolor cu bujori rosii ca o flacara ori cu unii albi ca bulgarii de zapada, fie ca optezi pentru un buchet bicolor, efectul asupra persoanei care-l primeste este garantat.

Rezistenti, de o frumusete imperiala si aducatori de noroc, bujorii sunt adesea alegerea preferata de mirese pentru buchetul de nunta. Se spune ca bujorul este floarea  casniciei fericite si daca ne incredem in superstitii, putem sa deducem ca bujorul este un simbol al iubirii adevarate.

Baiatul cu flori livreaza de 10 ani fericire prin buchetele de flori care vorbesc de la sine, asadar, cere-i sa duca un buchet de bujori persoanei pe care o iubesti si in maximum 6 ore acesta va fi realizat cu maiestrie. Ba mai mult, comanda ta poate ajunge la destinatar chiar in aceeasi zi in care ai facut-o. Pretul unui buchet de bujori porneste de la 93 de lei, cu tot cu livrare, iar impresia pe care o produce nu poate fi cuantificata in bani.

Buchet bujori rosii

Buchet bujori albi