In urmatoarea perioada, cei mai multi dintre domni vor face coada la tarabele care au impanzit orasul pentru a gasi cele mai frumoase martisoare. Daca suntem perfect onesti pana la capat, pare o misiune imposibila printre malderele de kitschuri pline de sclipici care troneaza pe trotuarele oraselor in aceasta perioada. De la fluturi supradimensionati presarati cu paiete la flori de plastic care ascund lenjerie intima de o calitate indoielnica, gasirea unui martisor decent pare o misiune aproape imposibila.

Simbolistica acestui mic talisman pare pierduta azi in maldarele anterior mentionate de nimicuri stralucitoare. Si daca ar fi sa fim si mai onesti, doamnele din vietile noastre poarta astfel de flecustete pe post de brose , de bratari sau de medalioane de dragul celor care le-au oferit, si nu neaparat pentru ca isi doresc sa faca acest lucru.

Tocmai de aceea, Baiatul cu Flori iti propune o varianta eleganta, spectaculoasa si rafinata a clasicului martisor: buchete si aranjamente florale spectaculoase din flori de primavara impodobite cu snurul alb-rosu. Mai mult de atat, o parte dintre florile de primavara din aceste cadouri sunt flori cu bulbi astfel incat acestea pot fi replantate. Daca sunt ingrijite corespunzator, zambilele, narcisele sau suculentele intalnite de regula in astfel de aranjamente semnate BCF pot inflori ani la rand.

Alaturi de aceste flori de primavara, in cadourile speciale de martisor, designerii nostri pot aseza surprize pretioase, astfel incat destinatara lor sa se bucure de o bijuterie cu adevarat pretioasa si eleganta. Tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu designerii nostri si sa alegi din seturile de bijuterii varianta care s-ar potrivi cel mai bine persoanei care va primi florile.

Daca nu esti foarte sigur de gusturile ei in materie de bijuterii, putem alcatui impreuna un cadou care sa contina, pe de-o parte, flori de primavara, iar pe de cealalta parti, surprize savuroase asa cum sunt ciocolata sau bomboanele, cafeaua aromata, vinurile fine si esentele parfumate.

Scrie-ne pe pagina de Facebook si poti beneficia de serviciul exclusive Bespoke prin care Baiatul cu Flori va concepe un cadou de martisor unic, croit dupa personalitatea destinatarei si care se va incadra in bugetul tau!

 

Legenda Martisorului

Se spune ca traditia de a purta firul bicolor la mana s-a nascut pe vremea cand s-au nascut si basmele, atunci cand zmeii haladuiau pe pamant si bagau frica in oameni. Taman asa s-a intamplat intr-o zi cand Soarele a coborat din inaltul cerului sa se plimbe printre muritori, transformat intr-un flacau obisnuit. Un zmeu afurisit i-a pus de mult gand rau Soarelui  pe care voia sa il rapuna ca oamenii sa nu ii mai vada lumina, pamantul sa nu mai dea rod si lumea intreaga sa fie invaluita vesnic in intuneric. Tocmai de aceea, l-a rapit pe Soarele transformat in muritor si l-a ascuns departe de ochii tuturor, intr-o pestera. De mila oamenilor si a animalelor din satul sau care patimeau, un flacau curajos si-a aruncat merindele intr-o boccea si a plecat sa caute soarele. S-a pornit de la casuta lui toamna tarziu si a ajuns la pestera zmeului aproape de sfarsitul iernii.

Flacaul curajos a eliberat Soarele din ghearele zmeului, dar a platit cu viata pentru curajul sau iar sangele lui rosu s-a amestecat cu albul zapezii. In amintirea flacaului care a invins zmeul si a adus din nou primavara, oamenii poarta azi la mana firul alb-rosu.