NOU! Va asteptam si la floraria noastra. Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Florile potrivite femeilor nascute in zodia Fecioara

Fecioarele, indiferent ca vorbim despre doamne sau despre domni, sunt acei oameni care au intotdeauna o solutie, indiferent cat de complicata ar fi problema. Daca le analizam separat doar pe doamne, e bine de stiut despre ele ca sunt persoane foarte bine organizate care stiu ce vor de la viata si mai ales care stiu cum sa isi atinga scopurile propuse. Atunci cand vine vorba de relatii de prietenie sau de colaborare profesionala, lucrurile sunt foarte simple cu Fecioarele, atat timp cat ceilalti dau dovada de seriozitate si isi tin promisiunile. Aceste femei sunt foarte echilibrate din punct de vedere emotional dar au obiceiul sa fie intransigente. Li se intampla foarte rar sa acorde o a doua sansa si fac acest lucru doar de dragul oamenilor cu adevarat speciali.

In dragoste, privesc lucrurile in nuante de alb si negru. De regula, de la o relatie vor totul sau nimic iar de la cei care le stau alaturi au asteptari foarte inalte. Relatia ideala pentru aceste doamne este una parteneriala, pe picior de egalitate. Sunt suficient de sigure pe ele incat sa nu isi doreasca un partener care sa stea drepti si suficient de independente incat sa nu accepte langa ele pe cineva care incearca sa domine.

Stiu sa ofere libertate, respect, dragoste si sprijin dar asteapta exact aceleasi lucruri de la persoanele de langa ele. Se ajunge destul de greu la inimile doamnelor Fecioare insa sunt statornice in dragoste si foarte fidele. Cu gandul la aceste femei atat de speciale, am pregatit astazi o selectie spectaculoasa de cadouri florale.  

Flori pentru zodia Fecioara

Buchete monocrome

Asa cum spuneam, aceste doamne sunt sigure pe ele si stiu exact ce isi doresc. Le plac lucrurile simple insa elegante, cu note de simplitate si rafinament. Tocmai de aceea, atunci cand alegi un cadou pentru o femeie Fecioara, cu siguranta nu poti gresi daca alegi un buchet cu flori dintr-o singura culoare.

Pentru Fecioara care ti-a furat iremediabil inima iti recomandam buchetul Jur pe rosu, alcatuit exclusiv din 35 de fire de trandafiri care ii vor sopti despre dragostea si pasiunea ta. (Buchetul este disponibil aici)

De asemenea, daca vrei sa ii oferi un buchet de flori pentru o ocazie cu adevarat speciala, atunci iti recomandam Dragoste sincera, alcatuit din 101 trandafiri rosii. (Buchetul este disponibil aici)

In acelasi timp, daca vrei sa faci un cadou de neuitat unei persoane din familie, unei colege dragi sau chiar persoanei iubite, cu siguranta buchetul alcatuit exclusiv din cale inchise la culoare va aduce zambete si multumiri din partea sarbatoritei. Buchetul este disponibil aici.   Aranjamente in linii arhitecturale

Pe cat de simple sunt gusturile Fecioarelor, pe atat sunt de rafinate, motiv pentru care cadourile destinate lor trebuie alese cu foarte mare atentie. La fel de potrivite ca cele cateva buchete enumerate mai sus sunt aranjamentele in linii simple, arhitecturale, alcatuite cu precadere din flori exotice si mici accesorii naturale decorative. Aranjamentele sunt disponibile aici.  

 

Aranjamente in forme inedite

In cele din urma, am ales din colectia Baiatului cu Flori aranjamente originale si absolut spectaculoase care vor reusi sa uimeasca stoicele Fecioara. Dintre acestea, prima noastra sugestie este Love Song, o chitara vegetala construita din frunze de salal, hortensie, trandafiri si lalele. Aranjamentul este disponibil aici.

A doua sugestie este tot din lumea muzicala insa de aceasta data am construit un pian din santini si crizanteme care o va lasa cu siguranta fara glas. Aranjamentul este disponibil aici.