Buchete de trandafiri

Buchete de trandafiri
Filter
Setați descendent

3 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. -3%
  Buchet cu trandafiri, zambile si hortensie mov
  Rating:
  0%
  Preț standard 163,00 RON Preț special 158,00 RON
 2. Buchet Eleganta Pura
  Rating:
  0%
  353,00 RON
 3. -27%
  Buchet cu trandafiri si hortensie Imbratisare Roz
  Rating:
  0%
  Preț standard 283,00 RON Preț special 208,00 RON
Filter
Setați descendent

3 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă

Buchete de trandafiri - folosim doar trandafiri de la Producatori Romani

Trandafirul este una dintre cele mai iubite flori din lume nu doar de catre cei care ofera si primesc acest adevarat simbol al dragostei, ci si de gradinarii, cultivatorii si producatorii de flori din Romania.

De ce sa alegi un buchet cu trandafiri romanesti?

 • Au un aspect natural care le confera pretiozitate, spre deosebire de cei de import care arata oarecum artificial. Tija lor are intre 30 si  50 cm si asezati in combinatia potrivita, cu gust estetic si creativitate, pot eclipsa orice trandafir adus din import.
 • Rezista mult, pana la 10 zile. Spre deosebire de trandafirii de import care dupa ce sunt taiati trebuie sa treaca printr-un proces lung de transport de 3 zile, cei romanesti ajung in florarii la scurt timp dupa ce au fost taiati. Trandafirul romanesc, daca este ingrijit cum se cuvine, poate sa ramana frumos si proaspat intre 3 si 10 zile.
 • Sustinem impreuna Producatorii din Romania. Am ramas alaturi de Producatorii din Romania care trec printr-o perioada foarte grea pe timpul panedemiei. Acestia au facut o pasiune pentru frumusetea trandafirului si asa au ajuns sa cultive peste o suta de soiuri, in cele mai variate culori, cu mirosuri ametitoare.