NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Flori de iarna

Flori de iarna
Filter
Setați descendent

Articolele 1-12 din 36

Pagină
pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. -40%
  Aranjament de iarna Jos Palaria
  Rating:
  0%
  Preț standard 470,00 RON Preț special 284,00 RON
 2. -33%
  Cutie de iarna cu flori galbene
  Rating:
  0%
  Preț standard 273,00 RON Preț special 182,00 RON
 3. -27%
  Cutie de iarna cu flori roz
  Rating:
  0%
  Preț standard 218,00 RON Preț special 159,00 RON
 4. -30%
  Aranjament floral Poveste de iarna
  Rating:
  0%
  Preț standard 382,00 RON Preț special 268,00 RON
 5. -22%
  Cos cu flori Zambet
  Rating:
  0%
  Preț standard 415,00 RON Preț special 324,00 RON
Filter
Setați descendent

Articolele 1-12 din 36

Pagină
pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă

Aranjamente florale de iarna

In mod natural, foarte putine flori rezista anotimpului rece iar acestea necesia o ingrijire speciica si minutioasa, drept pentru care iarna poate fi mai dificil de oferit flori.

Acest lucru se va schimba complet cu ajutorul colectiei din flori de iarna pusa la dispozitia domnilor de floraria online Baiatul cu Flori. Alese drept vedete ale acestei colectii, Baiatul cu flori ofera posibilitatea alegerii uni cadou floral cu totul special, conceput in jurul orhideelor sau a florilor de protea, cu aspect inedit.

Printre florile de iarna asezate in aranjamente impresionante, se numara elegantele flori de anthurium, potrivite oricarei doamne cu gusturi rafinate. De asemenea, dintre florile de iarna nu pot lipsi trandafirii, cu atat mai mult cu cat iarna iti ofera cel putin doua prilejuri de a darui acesti mesageri ai iubirii: importata sarbatoare Valentine*s Day sau autohtona sarbatoare a iubirii, Dragobete.

Desigur, printre buchetele si aranjamentele cu flori de iarna sunt incluse si cele specifice sarbatorilor de iarna insa interpretate intr-o maniera inedita. In ceea ce priveste aranjamentele cu brad si flori de iarna, acestea sunt concepute in jurul speciilor exotice de orhidee, accesorizate cu globuri, lumanari si alte detalii specifice.