NOU! Va asteptam si la floraria noastra. Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Flori de primavara

Flori de primavara
Filter
Setați descendent

2 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
Filter
Setați descendent

2 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă

Buchete si aranjamente florale de primavara

Primavara marcheaza inceputul unui nou ciclu vegetal si, prin urmare, momentul in care toata natura se trezeste la viata.

Buchetele si aranjamentele din flori de primavara sunt caracterizate de culori delicate, pastelate, accesorii vegetale, precum si de parfumurile irezistibile specifice ale acestor soiuri. Printre cele mai indragite flori de primavara se numara lalelele, care constituie spectaculoase buchete de cate 49 de fire, zambilele, freziile si narcisele care parfumeaza delicat orice buchet.

De asemenea, printre vedetele aranjamentelor si buchetelor din flori de primavara disponibile in floraria online Baiatul cu Flori se numara trandafirii si bujorii, atat de indragiti nu doar pentru parfumul delicat si discret, ci si pentru eleganta lor.

Din punct de vedere cromatic, ansamblurile si cadourile vegetale propuse de Baiatul cu flori, acestea imbraca toate culorile pamantului: de la buchete monocrome din flori de primavara pana la combinatii indraznete de culori si texturi, colectia din flori de primavara pune la dispozitie buchete si aranjamente pentru toate gusturile.