NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Flori de toamna

Flori de toamna
Filter
Setați descendent

11 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. -20%
  Aranjament floral Zi de Toamna
  Rating:
  0%
  Preț standard 218,00 RON Preț special 175,00 RON
 2. -22%
  Buchet de toamna cu crini si trandafiri
  Rating:
  0%
  Preț standard 751,00 RON Preț special 589,00 RON
 3. -22%
  Buchet cu trandafiri minitrandafiri si flori de sezon
  Rating:
  0%
  Preț standard 361,00 RON Preț special 281,00 RON
 4. -42%
  Aranjament Barca cu Flori de Toamna
  Rating:
  0%
  Preț standard 546,00 RON Preț special 316,00 RON
 5. Buchet 15 minitrandafiri
  Rating:
  0%
  421,00 RON
 6. -22%
  Aranjament Jur ca nu mai fac!
  Rating:
  0%
  Preț standard 273,00 RON Preț special 214,00 RON
Filter
Setați descendent

11 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă

Buchete de flori de toamna

Toamna ete cel mai darnic anotimp in ceea ce priveste roadele pamantului si este momentul in care oamenii aduna recolta muncita un an intreg.

Aceasta bogatie vegetala se regaseste si in lumea colorata a Baiatului, drept pentru care floraria online pune la dispozitia domnilor cele mai frumoase flori de toamna.

Atunci cand doresti sa feliciti pe cineva cu o ocazie speciala sarbatorita toamna sau de dragul de a face mai frumoasa ziua unei persoane speciale, chiar daca vremea e mohorata, atunci cu siguranta cea mai simpla si cea mai eleganta alegere este un buchet sau un aranjament de flori de toamna.

Colectia de sezon oferita de floraria online Baiatul cu flori este formata din flori de toamna vedete in acest anotimp, asa cum sunt crizantemele si gerbera.

Alaturi de florile specifice acestui anotimp, prin intermediul serviciului de livrare flori la domiciliu, Baiatul poate trimite doamnelor speciale buchete de flori. Un cadou spectaculos conceput din flori de toamna accesorizate cu mici detalii vegetale inedite, asa cum ar fi plantele vesnic verzi, ghinde sau tartacutele. Din punct de vedere cromatic, aranjamentele si buchetele de flori de toamna sunt concepute in culori calde, solare dar si rosul pasional sau roz delicat.