Flori de vara

Flori de vara
Filter
Setați descendent

6 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. -25%
  Buchet 9 trandafiri rosii Love of my life
  Rating:
  0%
  Preț standard 200,00 RON Preț special 149,00 RON
 2. -24%
  Buchet 11 trandafiri rosii Red as love
  Rating:
  0%
  Preț standard 220,00 RON Preț special 168,00 RON
 3. -20%
  Buchet 25 trandafiri rosii Precious heart
  Rating:
  0%
  Preț standard 425,00 RON Preț special 338,00 RON
 4. -28%
  Buchet 15 trandafiri rosii Love me back
  Rating:
  0%
  Preț standard 265,00 RON Preț special 190,00 RON
Filter
Setați descendent

6 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă

Buchete de flori de vara cu livrare la domiciliu

Niciun alt anotimp nu este atat de darnic in oferta florala pe cat este vara. Tocmai de aceea, buchetele din flori de vara sunt combinatii nu doar inedite, ci si aproape infinite.

Aranjmanentele si buchetele din flori de vara oferite de floraria online cu livrare la domiciliu Baiatul cu Flori sunt potrivite pentru orice ocazie, iar in acest anotimp cu siguranta nu ducem lipsa de evenimente speciale. Prin urmare, daca trebuie sa alegi un cadou personalizat si nu stii de unde sa incepi, primul pas este comandarea unui buchet din flori de vara din colectia speciala dedicata acestui anotimp din floraria online. Acestea, precum si aranjamentele sunt concepute astfel incat, pe de-o parte, sa cuprinda frumusetea salbatica a campurilor acoperite de flori de vara, si, pe de cealalta parte, stilizate in mici dovezi de frumusete urbana, prin liniile arhitecturale ale aranjamentelor.

Vedetele buchetelor si aranjamentelor din flori de vara sunt orhideele, hortensia, bujorii si accesoriile vegetale verzi. Fie ca esti invitat la o cununie civila sau ai o prima intalnire unde iti doresti sa faci o prima impresie buna, cu siguranta florile de vara din sectiunea dedicata a magazinului online de flori vor fi un gest cavaleresc, apreciat pentru eleganta.