Cutie cu trandafiri, brad in ghiveci si flori de sezon

Cutie cu trandafiri, brad in ghiveci si flori de sezon

Cutie cu trandafiri albi Magic Box

Cutie cu trandafiri albi Magic Box

Trandafiri albi in cutie Purple love

Preț standard 434,00 RON Preț special 351,00 RON
Albul trandafirilor si lilaul inimii aduse impreuna spun despre cel care ofera PURPLE LOVE ca este o persoana care nu lasa nimic la voia intamplarii.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF125

Trandafirii romanesti albi au un farmec aparte si un miros inconfundabil, dar tu esti o persoana perfectionista, atenta la detalii si stii sa potentezi valoarea lor. Cum? Oferind aceste mici bijuterii din lumea florilor nu oricum, ci intr-o cutie in forma de inima. Albul trandafirilor si lilaul inimii aduse impreuna spun despre cel care ofera PURPLE LOVE ca este o persoana care nu lasa nimic la voia intamplarii.

  • Au un aspect natural care le confera pretiozitate, spre deosebire de cei de import care arata oarecum artificial. Tija lor are intre 30 si  50 cm si asezati in combinatia potrivita, cu gust estetic si creativitate, pot eclipsa orice trandafir adus din import.
  • Rezista mult, pana la 10 zile. Spre deosebire de trandafirii de import care dupa ce sunt taiati trebuie sa treaca printr-un proces lung de transport de 3 zile, cei romanesti ajung in florarii la scurt timp dupa ce au fost taiati. Trandafirul romanesc, daca este ingrijit cum se cuvine, poate sa ramana frumos si proaspat intre 3 si 10 zile.
  • Sustinem impreuna Producatorii din Romania. Am ramas alaturi de Producatorii din Romania care trec printr-o perioada foarte grea pe timpul panedemiei. Acestia au facut o pasiune pentru frumusetea trandafirului si asa au ajuns sa cultive peste o suta de soiuri, in cele mai variate culori, cu mirosuri ametitoare.
Mai multe informații
Tipuri de flori Trandafiri
Culoare Alb
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsTrandafiri albi in cutie Purple love
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts