Buchete de trandafiri

Buchete de trandafiri
Filter
Setați descendent

Articolele 1-12 din 127

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
Filter
Setați descendent

Articolele 1-12 din 127

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă

Buchete de trandafiri superbe

Fie ca este vorba despre un eveniment important sau vrei doar sa-ti surprinzi iubita, Baiatul Cu Flori iti ofera buchete de trandafiri irezistibile la preturi corecte, mereu proaspete, livrate gratuit in Bucuresti.

Trandafirii sunt simbol al cuceririi, al sentimentelor si al perfectiunii. Dupa ce atingi tulpinile lor lungi cu spinii, esti rasplatit cu o floare o frumusete impresionanta. Cu alte cuvinte, trandafirii sunt ca o metafora a vietii: dupa depasirea dificultatilor, vei gasi armonie interioara, unire si fericire.

Culoarea trandafirilor are si ea semnificatii simbolice. Fiecare culoare si chiar si forma sau varsta florii de trandafir (adica mugurii de trandafiri, spre deosebire de trandafirii infloriti complet) transmit un sens diferit sau un mesaj ascuns din partea celui ce daruieste catre cea care ii primeste.

Fie ca alegi buchete de trandafiri pentru zile de nastere sau pentru alte ocazii speciale, nu uita de mesajul pe care acestea il transmit.

Trandafii rosii simbolizeaza romantismul, dragostea, frumusetea si curajul. Un boboc de trandafir rosu semnifica frumusete si puritate. Un trandafir rosu fara spini inseamna dragoste la prima vedere.

Trandafirii galbeni simbolizeaza prietenia, bucuria si noile inceputuri.

Trandafirii portocalii simbolizeaza farmecul, dorinta si senzualitatea.

Trandafirii roz indica apreciere si recunostinta, in special trandafirii roz inchis. Trandafirii roz deschis sunt de obicei un semn de admiratie si simpatie.

Trandafirii albi reprezinta inocenta si puritate; de asemenea, tacerea si secretul. Bobocii de trandafiri albi sunt un simbol al copilariei. Miresele selecteaza adesea trandafiri albi pentru buchetele lor de mireasa.

Alegerea uneia sau mai multor culori va depinde de preferintele tale personale si de ceea ce vrei sa transmiti. Daca esti in cautarea unui buchet care sa iasa in evidenta, poti comanda buchete de trandafiri mari sau poti include trandafiri in nuante mai puternice cum ar fi portocaliu sau chiar mov.

Probabil ca nu exista cadou mai frumos decat un buchet de trandafiri. Comanda acum un buchet de trandafiri realizat cu grija de echipa Baiatul cu Flori.