NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Baiatul cu Flori va pune la dispozitie doua modalitati de a cumpara buchetele de flori si aranjamentele florale care v-au placut de pe site-ul nostru.

A. COMENZI TELEFONICE

Va rugam sa sunati la numerele de telefon:

0742242885

0742835674

sau

074 - BAIATUL

074 - CUFLORI

Echipa noastra va poate ghida inclusiv in alegerea buchetului potrivit.

B. COMENZI ONLINE

 1. Alegeti buchetul dorit folosind meniul principal si filtrele speciale care ajuta la gasirea buchetului potrivit. Dupa ce v-ati hotarat asupra buchetului, apasati butonul ”Adauga in cos.

 2. Puteti continua cumparaturile, aranjamentele florale selectate vor fi disponibile in cosul de cumparaturi, in partea dreapta-sus a paginii.

 3. Pentru a finaliza comanda, accesati cosul dumneavoastra de cumparaturi si apasati butonul ”Finalizare comanda”. Puteti alege dintre doua metode de finalizare de comanda:
  - cu inregistrare cont sau
  - fara inregistrare cont.

  Daca alegeti sa creati un cont pe baiatulcuflori.ro, toate informatiile dumneavoastra si comenzile anterioare vor fi salvate. In cazul in care nu veti crea un cont, veti fi nevoit sa introduceti datele necesare livrarii de fiecare data cand doriti sa comandati un aranjament floral de pe baiatulcuflori.ro.

 4. Pentru finalizarea comenzii vom avea nevoie de cateva date cum ar fi nume, adresa expeditorului, adresa de livrare, adresa de facturare, numar telefon, adresa email.

 5. Alegeti metoda de plata (plata online sau plata la livrare). Verificati inca o data comanda facuta , iar la final apasati butonul ”Plata securizata”. Veti primi un email de confirmare a comenzii. Comanda va fi prelucrata dupa verificarea si acceptarea platii facute de cumparator.

C. COMENZI LA FLORARIA BAIATUL CU FLORI

NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori cu cafea/apa din partea noastra. Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București