ÎÎNTREBARI FRECVENTE – FAQ

 

CUM CUMPAR?

Baiatul cu Flori va pune la dispozitie doua modalitati de a cumpara flori, plante, cosuri cadou sau aranjamente florale.

Comenzi telefonice

Va rugam sa sunati la numerele de telefon:

0742242885

0742835674

sau

074 - BAIATUL

074 - CUFLORI

 

Comenzi online

Alegeti buchetul dorit folosind meniul principal si filtrele speciale care ajuta la gasirea buchetul potrivit. Dupa ce v-ati hotarat asupra buchetului, apasati butonul ”Adauga in cos”. Puteti continua cumparaturile, aranjamentele florale selectate vor fi disponibile in cosul de cumparaturi, in partea dreapta-sus a paginii. Pentru a finaliza comanda, accesati cosul dumneavoastra de cumparaturi si apasati butonul ”Finalizare comanda”.

Puteti alege dintre doua metode de checkout:

- cu inregistrare cont sau

- fara inregistrare cont.

Daca alegeti sa creati un cont pe baiatulcuflori.ro, toate informatiile dumneavoastra si comenzile anterioare vor fi salvate.

In cazul in care nu veti crea un cont, veti fi nevoit sa introduceti datele necesare livrarii de fiecare data cand doriti sa comandati un aranjament floral de pe baiatulcuflori.ro.

Pentru finalizarea comenzii vom avea nevoie de cateva date cum ar fi nume, adresa expeditorului, adresa de livrare, adresa de facturare, numar telefon, adresa email. Alegeti metoda de plata. Verificati inca o data comanda facuta , iar la final apasati butonul ”Plata securizata”.

Veti primi un email de confirmare a comenzii. Comanda va fi prelucrata dupa verificarea si acceptarea platii facute de cumparator.

 

CUM PLATESC?

Puteti alege dintre urmatoarele modalitati de plata:

- Plata cu cardul de credit sau debit Plata securizata 3D Secure cu ajutorul platformei de plati online MobilPay. In acest caz, suma aferenta tranzactiei este blocata in contul dumneavoastra. Banii sunt debitati de pe card atunci cand se confirma livrarea florilor.

- Plata cash (numerar) In cazul in care doriti sa oferiti chiar dumneavoastra buchetul sau aranjamentul, puteti opta pentru livrarea la locatia dumneavoastra, selectand plata ramburs.

 

UNDE LIVREAZA BAIATUL FLORI?

Baiatul cu Flori livreaza in Bucuresti si Ilfov. Putem livra, la cerere si in afara Bucuresti si Ilfov, la o distanta de maxim 100 km de Bucuresti. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati inainte de a plasa comanda.

 

IN CAT TIMP LIVREAZA BAIATUL CU FLORI COMANDA PLASATA IN MAGAZINUL ONLINE?

Pentru Bucuresti si Ilfov

Daca ati plasat comanda pana in ora 18:00, livrarea se va face in aceeasi zi. Puteti alege, la finalizarea comenzii, livrarea pentru ziua in curs. Termenul de livrare este intre doua si sase ore. Daca ati plasat comanda după orele 18:00, livrarea se va face in a doua zi sau in ziua selectată de dumneavoastră.

CARE SUNT PRETURILE CARE SE PERCEP PENTRU LIVRARE?

Livrarea de flori prin Baiatul cu Flori este gratuita pentru Bucuresti si Ilfov. Putem livra, la cerere, si in afara Bucuresti si Ilfov, la o distanta de maxim 100 km de Bucuresti.

 

PERSOANA DESTINATARA NU ESTE GASITA LA ADRESA DE LIVRARE. CE SE INTAMPLA?

In cazul in care persoana destinatara nu este gasita la adresa de livrare, buchetul se preda, daca este posibil, unei alte persoane care se afla la aceea adresa. In cazul in care nu exista nicio persona disponibila la adresa destinatiei, florile se vor livra intr-o alta data, prestabilita de comun acord cu cumparatorul. In acest caz, costul livrarii este suportat de cumparator.

 

CE INSEAMNA SERVICIUL ABONAMENTE?

Abonamente este un serviciu care include mai multe pachete, de diferite valori. Aceste pachete sunt de fapt buchete personalizate pentru fiecare buget și buzunar, buchete unicat realizate pe loc de floristii nostri.

 

CE SE INTAMPLA CAND UNA SAU MAI MULTE FLORI NU SUNT DISPONIBILE?

In cazul un care una sau mai multe flori nu sunt disponibile, avand in vedere sezonalitatea lor, Baiatul cu Flori va contacta clientul pentru aprobarea inlocuirii acestora.

 

MAI ARATA UN ARANJAMENT FLORAL LA FEL DE BINE CAND UNA SAU MAI MULTE FLORI NU SUNT DISPONIBILE?

Da, designul unui aranjament floral se poate mentine la fel de bine si cu alte flori. Totul tine de imaginatia si de priceperea echipei Baiatul cu Flori.

 

VAZELE VOR FI INTOTDEAUNA EXACT CELE PREZENTE IN IMAGINI?

Vazele sunt cu titlu de prezentare, acestea se vor modifica in functie de disponibilitate.