CUM PLĂTESC?

1. Plata securizata cu cardul prin Mobilpay

 

Sistemul de plata on-line pe care il folosim pe Baiatul cu Flori este dezvoltat de catre MobilPay si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat.

Platile on-line efectuate pe site-ul partenerului MobilPay beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

 

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

- Numele posesorului de card

- Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)

- Data expirarii cardului

- Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Pentru efectuarea tranzactiei pe www.baiatulcuflori.ro, nu se percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele MobilPay.

www.baiatulcuflori.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 

2. Plata la livrare (cash)

In cazul in care doriti sa oferiti chiar dumneavoastra buchetul sau aranjamentul, puteți opta pentru livrarea la locatia dumneavoastra, selectand plata la livrare (cash, numerar). Daca livrarea se face la o adresa , iar plata cash la o alta adresa , se percepe o taxa de 20 lei.