Aranjamente florale si buchete cu trandafiri floarea lunii iunie

 Asocierea trandafirului cu dragostea dateaza din vremurile legendelor elene. Aceasta era floarea Afroditei, zeita iubirii, pe care o purta in par si la piept si al carei parfum o insotea oriunde. Se spune ca pe atunci existau doar trandafirii albi insa atunci cand iubitul zeiti, Adonis, a fost rapus prin viclesug, zeita a luat-o la goana prin padure, desculta ca sa ii vina in ajutor. Spinii si pietrele i-au zgariat pielea moale a Afroditei iar acolo unde a cazut sangele ei, s-au intalntat trandafiri rosii bogati si inmiresmati. Astazi, acestia au ramas simbolul iubirii insa in limbajul florilor, in functie de culorile lor, trandafirii poarta mesaje diferite.

 

Aranjamente florale si buchete cu trandafiri

Aranjament floral cu tranafiri rosii Red Power

Asa cum spuneam, trandafirii rosii sunt mesageri ai iubirii si ai pasiunii. Tocmai de aceea, un astfelde aranjament este destinat exclusiv sotiei sau iubitei. Alaturi de trandafirii rosii, am ales pentru Red Power leucadendron si hortensie verde care sa puna in evidenta rosul aprins al florilor-vedeta.

 

 

Buchet cu trandafiri albi Classic Beauty

Atunci cand un domn alege sa ofere trandafiri albi, trebuie sa fie foarte atent la gradul de inflorire al acestora pentru ca va transmite mesaje diferite. Bobocii de trandafiri albi sau minirozele albe semnifica in general inocenta. Trandafirii albi bogati, semi-infloriti sau deschisi semnifica admiratia pentru fumusetea feminina deplina, matura si asumata.

 

 

 

Buchet de trandafiri roz Love Today

Love Today este un buchet spectaculos alcatuit din trandafiri vuvuzela si clasicii David Austin. Culoarea roz a acestora semnifica admiratie, simpatie, gratie si apreciere. Tocmai de aceea, un astfel de buchet poate fi daruit mamei sau oricarei alte persoane dragi din familie.

 

 

 

Buchet de trandafiri galbeni Pure Sun

Trandafirii galbeni nu simbolizeaza, asa cum se crede, gelozia. Acestia sunt simbol al bucuriei, al inceputurilor noi, ai fericirii fara oprelisti. Tocmai de aceea, trandafirii galbeni pot fi un minunat cadou de casa noua sau pentru o proaspata mamica. Recomandarea noastra este spectaculosul buchet Pure Sun alcatuit din 101 trandafri galbeni.

 

 

Buchet de trandafri cool water

Am pastrat la final superbii trandafiri liliachii din soiul cool water. Acestia simbolizeaza fascinatia si dragostea la prima vedere drept pentru care sunt ideali ca flori pentru o doamna speciala sau chiar prinsi in buchetul pentru ziua nuntii. In buchetul Coolwater touch, i-am alaturat calelor grena si astilbelor albe.