NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Care sunt cele mai potrivite flori pentru prima intalnire?

La o prima intalnire, barbatii nu se mai gandesc la gestul oferirii unui buchet de flori. Domnii fac intotdeauna acest lucru. Unul dintre cele mai elegante ritualuri de curtare, de altfel, este oferire unui buchet, chiar si unui aranjament de flori. Totusi, pentru o prima intalnire, Baiatulcu flori recomanda surprinderea doamnei cu un buchet elegant. Aranjamentul poate fi un cadou potrivit abia dupa ce momentul primei intalniri a trecut si exista promisiunea unui inceput. Spre exemplu, acesta poate fi trimis la locul de munca al doamnei respective, la cateva zile dupa prima iesire in oras, la cina sau oriunde are loc prima intalnire.

Asa cum spuneam, ritualul curtarii unei doamne sustinut de un buchet de flori este foarte elegant, insa cu siguranta nu este cel mai neobisnuit din lume. In zonele nordice, acum sute de ani, barbatii daruiau doamnelor dorite cutite. Ele aveau prinse de brau teci goale in care admiratorul putea sa isi bage cutitul, gest simbolic mai mult decat graitor. Daca aleasa inimii sale ii raspundea la sentimente, atunci pastra cutitul. Daca nu, femeia dorita nu trebuia decat sa il returneze.

Un alt obicei ineresant de curtare provine din Austria anilor 1800, atunci fetele erau mai indraznete si puteau initia ele insele ritualul de curtare. De aceea, la petreceri, ele taiau cate o felie de mar pe care o puneau la subtioara si la finalul dansului, o ofereau domnului care le-a atras atentie. Daca acesta era de acord cu propunererea fetei, tot ce avea de facut era sa manance felia de mar.

Ritualurile de curtare au capatat valente complexe in Anglia secolului al XVIII-lea si au continuat sa se complice din ce in ce mai mult pana la inceputul secolului XX. Fiecare gest al evantaiului, numarul de dansuri executate impreuna la un bal, intalnirile intamplatoare sau, foarte important, culorile florilor oferite de domni erau semne ale intentiilor celor doi indragostiti.

Din fericire, lucrurile s-au simplificat mult astazi si cel mai simplu si cel mai elegant ritual de curtare este oferirea unui buchet de flori la prima intalnire. Prin urmare, iata care sunt recomandarile Baiatului.

 

Trandafiri la prima intalnire

 

Cu siguranta acestea sunt cele mai graitoare flori in ceea ce priveste sentimentele de iubire, admiratie sau dorinta. Ca in perioada victoriana, codul culorilor este foarte important. De aceea, atunci cand doriti sa oferiti trandafiri la o prima intalnire, eticheta cere ca acestia sa fie orice alta nuanta, mai putin rosu sau alb. Cea dintai este semnul unei iubiri arzatoare iar cea de pe urma simbolizeaza puritatea si castitatea.

Sugestia Baiatului: Buchet de trandafiri galbeni You are mine

 

 Orhidee la prima intalnire

O optiune aproape la fel de populara ca trandafirii sunt aranjamentele si buchetele cu orhidee. Desigur ca sunt flori elegante, absolut superbe si foarte rezistente insa mesajul pe care il transmit la o prima intalnire nu vorbeste despre promisiunea unei mari iubiri sau a sufletelor pereche ci, mai potrivit, despre dorinta, posibilitati si noi inceputuri. Prin urmare, orhideele sunt cele mai recomandate flori pentru o prima intalnire.

Sugestia Baiatului: Buchet de orhidee Color me nice

 

Hortensie la prima intalnire

O optiune mai rar intalnita pentru prima intalnire este hortensia. In general, aceasta este potrivita atat pentru buchete, cat si pentru aranjamente. Desi am stabilit mai sus ca un aranjament floral foarte mare nu este cea mai minunata idee pentru aceasta ocazie, un astfel de cadou de dimensiuni mai mici poate face o prima impresie de neuitat. In plus, hortensia este o floare care vorbeste despre sentimente sincere si despre prietenie, doua lucruri absolut esentiale intr-o poveste de dragoste.

Sugestia Baiatului: Buchet de hortensie All true

 

Flori exotice la prima intalnire

 

Daca doamna careia ii este menit buchetul de flori oferit cu aceasta ocazie are o personalitate aparte, bine conturata si originala, atunci cu siguranta se poate indragosti de un domn care incearca sa ii capteze atentia cu flori exotice, rar intalnite. Tocmai de aceea, si pentru o astfel de doamna, este potrivit un buchet de flori in care vedetele sa fie protea si strelitzia,  plante cu aer misterios si complet inedit.

Sugestia Baiatului: Buchet de flori exotice Orange Flare