NOU! Va asteptam si la floraria noastra. Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Flori pentru cununia civila sau religioasa

Vara este cel mai aglomerat anotimp in ceea ce priveste ceremoniile de casatorie fie ele civile sau religioase. Multe dintre cupluri prefera sa isi programeze atat cununia civila cat si cununia religioasa intr-o singura zi insa nu exista o regula in acest sens. Atunci cand cununia civila este la cateva zile distanta fata de cea religioasa, codul elegantei impune ca invitatii sa ofere un buchet de flori proaspetei doamne. De asemenea, unii dintre ei aleg sa le ofere acestora cadouri care sa le fie de folos pe drumul pe care pornesc impreuna insa florile si cadourile nu se exclud reciproc. De asemenea, daca unul dintre invitati nu poate ajunge la restaurant insa isi doreste sa ia parte la cununia religioasa, nu este indicat sa le ofere mirilor clasicul plic cu bani. Desigur, daca invitatul simte nevoia sa faca un astfel de gest, trebuie impachetat intr-o maniera eleganta, asa cum ar fi cu ajutorul unui buchet de flori. De altfel, oricat de frumoase ar fi atat la cununia civila cat si cea religioasa invitatii trebuie sa ofere doar buchete pentru ca aranjamentele florale sau cosurile pot fi incomod de transportat. Prin urmare, iata cateva dintre recomandarile Baiatului cu Flori in ceea ce priveste florile pentru cununia civila sau religioasa.

Buchet de flori pentru cununia civila cu trandafiri Love is all, love is you

Din punct de vedere cromatic, buchetul Love is all, love is you este o incantare. Acesta este format din trandafiri intr-o nuanta aprinsa de roz si pentru a obtine un contrast vesel de culori, am adaugat flori de santini apoi la final, am inconjurat buchetul cu funze verzi, proaspete.

 

Buchet de flori pentru cununia civila cu hortensie Sweet pink

Hortensia este folosita foarte des in aranjamentele florale pentru evenimente precum si la lumanarile de nunta si botez sau buchetele de mireasa si de nasa insa o astfel de floare este o prezenta destul de rar intalnita in buchetel oferite cu alte ocazii. Tocmai de aceea buchetul Sweet Pink va fi apreciat pentru eleganta si delicatete, precum si pentru originalitate.

 

Buchet de flori pentru cununia civila Moon River

Cu un aer aproape nuptial, Moon River poate fi considerat cadoul perfect pentru cununia civila sau cununia religioasa. Albul pur al acestuia este punctat din loc in loc intr-o maniera discrete de miezul usor nuantat al orhideelor cymbidium. Pe lanfa acestea, Moon River este format din lalele, frezii, hortensie si astilbe.

 

Buchet de flori pentru cununia civila Into the light

Exotic, rafinat si de o eleganta aparte, buchetul Into the light va fi cu siguranta admirat de proaspata doamna si ii va aduce un zambet in plus pe buze intr-o zi atat de fericita. Into the light este conceput cu gandul la o zi senina, incarcata de emotii positive drept penru care va fi cadoul ideal pentru cununia civila sau cununia religioasa. Into the light este format din orhidee cymbidium, tillandsia, lalele si verdeata decorativa.

 

Buchet de flori pentru cununia civila Drop of Sun

Drop of sun este un buchet de flori pentru cununia civila sau religioasa care simmbolizeaza dragostea, bucuria si prietenia, redate prin tonurile solare ale florilor din care este alcatuit, respectiv trandafiri si gerbera, insotiti de brunia si crocosmia.