NOU! Va asteptam si la floraria noastra. Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Imbina utilul cu placutul: 5 flori care nu iti vor face gaura in buget

Trebuie sa recunoastem: gestul oferirii unui buchet sau aranjament de flori este, desigur, cuceritor, politicos, formal insa uneori poate fi destul de costisitor. Sigur ca este lipsit de eleganta sa te impiedici de un astfel de detaliu atunci cand intentionezi sa ii oferi flori unei doamne si preferi sa te abtii iar astfel de situatii se intampla destul de des din cauza preturilor exorbitante practicate de florariile de la coltul strazii.


Pentru aceasta problema, Baiatul cu flori vine cu cea mai la indemana si cea mai eleganta solutie: serviciul de livrare a florilor acasa sau la biroul destinatarei. Mai mult de atat, buchetul si aranjamentul ales va arata impecabil si va inlesni drumul catre inima doamnei, indiferent care este bugetul celui care il daruieste. Prin urmare, astazi iti recomand cateva flori care vor arata spectaculos intr-o cutiuta cadou sau intr-un buchet si care te pot costa foarte, foarte putin.

Crizantema

Aceasta floare accesibila ca pret este disponibila in zeci de culori stralucitoare, de la albul stralucitor pana la galben, roz sau rosu. In general este usor de gasit pe tot parcursul anului insa perioada sa de inflorire este finalul verii.

 

Frezii


Aceste flori tinere si care inspira jovialitate, pofta de viata sunt indragite in orice fel de buchet si de aranjament. Parfumeaza discret casa si, cu ingrijire corespunzatoare, rezista in vaze sau buretii speciali pana la 3 saptamani. Datorita numeroaselor culori in care sunt disponibile, freziile pot fi integrate foarte usor alaturi de alte flori, cum ar fi alstroemeria, sau pot fi oferite intr-un buchet simplu, doar pentru ca ti-ai adus aminte cu drag de destinatara, fara vreun motiv special neaparat

Hortensie


In general, florile de hortensie sunt folosite pentru a completa buchete si aranjamentele florale, pentru a indulci usor cele care au linii arhitecturale foarte concise si pentru a aduce un aer romantic. Mai mult de atat, pentru ca sunt bulgari mari de flori, hortensia poate da volum oricarui aranajament.

Lalele

Aceste flori de primvara au o istorie lunga si incarcata. Ba mai mult de atat, lalelele erau considerate candva daruri mai pretioase decat aurul datorita raritatii lor in spatiul european. De altfel, ele au fost subiectul principal in numeroase carti si filme de aventuri. Astazi, lalelele sunt raspandite peste tot in lume si ocupa primele locuri in topul preferintelor doamnelor. Mai mult de atat, dincolo de eleganta lor, se numara si printre cele mai accesibile flori, in ceea ce priveste pretul.