NOU! Va asteptam si la floraria noastra. Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Care sunt ocaziile in care un domn ofera flori?

Unii dintre barbati au obiceiul sa se planga de faptul ca femeile sunt fiinte complicate si ca nu le inteleg. Domnii adevarati stiu ca drumul catre inima unei femei poate fi deschis cu un buchet de flori oferit fara nicio ocazie in mod special.  Un astfel de gest nu este scump, nu duce la nicio obligatie si va face diferenta dintre domni si barbati, iar asa cum bine stiti, cei dintai au castigat din start.

Oferirea unui buchet de flori poate fi explicat printr-o analogie foarte simpla. Fiecare dintre noi are cel putin un prieten care suna doar de sarbatori sau atunci cand are nevoie de cateva ceva. O impresie similara o lasa si un barbat care daruieste flori doar la ziua de nastere, atunci cand vrea ceva in mod special sau ca sa isi ceara scuze. Ideea asociata cu buchetul de flori s-ar putea sa fie negativa si sa devina suspicioasa de fiecare data cand primeste un astfel de gest. Tocmai de aceea, inca de la inceput, trebuie contsruita o asociere pozitiva si complet dezinteresata cu buchetul de flori primit. Apoi atunci cand va urma o perioada mai grea sau o cearta dureroasa, un buchet elegant de flori ii va aminti doamnei de perioadele frumoase.

Care sunt cele mai bune ocazii pentru a darui flori?

Cea mai importanta regula, cea de care toti domnii trebuie sa tina cont, legea de aur a elegantei este FIECARE ZI ESTE O OCAZIE PENTRU A DARUI FLORI. Prin urmare, cel dintai prilej pentru a face un astfel de gest elegant este rasaritul soarelui si cafeaua de dimineata bauta impreuna. Astfel de momente trebuie sarbatorite in sine pentru frumusetea si intimitatea lor.

Sugestia Baiatului cu Flori: Buchetul Coolwater Touch este o combinatie de 7 trandafiri coolwater, 10 cale grena si 7 astilbe roz

 

Daruieste flori atunci cand vrei sa iti ceri scuze

Este absolut omeneste sa gresim si toti barbatii fac acest lucru. Diferenta este ca domii stiu sa isi recunoasca greselile, sa le repare si, bineinteles, sa isi prezinte scuzele pentru acestea. Prin urmare, pentru a inlesni calea, spasirea face casa buna cu eleganta florilor.

Sugestia Baiatului cu flori: Depinde cat de tare ai gresit. Daca ai facut o boroboata mica si doamna este doar incruntata, nu neaparat suparata, atunci buchetul Parisian Style ii poate readuce zambetul pe buze. Acesta este realizate din trandafiri, brassica alba si zambile.

Daca ai gresit intr-adevar grav, atunci nicio floare din lume nu isi poate cere scuze in locul tau. Totusi, un aranjament superb de flori ar putea sa inmoaie putin inima celei pe care ai suparat-o. Acesta este momentul sa impresionezi si sa mizezi pe eleganta. Prin urmare, Cinderella Story este cea mai potrivita optiune in acest caz.

 

Zi de nastere sau onomastica

Desigur ca o astfel de zi trebuie sarbatorita si poate ca doamna in cauza va primi numeroase cadouri si felicitari. Niciunul dintre acestea nu va fi poate la fel de apreciat ca un buchet sau un aranjament floral care sa ajunga la ea de dimineata, inainte de orice alt cadou.

In sectiunea special dedicata unor astfel de evenimente, Baiatul cu flori a pregatit o ampla colectie de buchete si aranjamente, unele dintre ele in stilul clasic, iar altele concepute special pentru doamnele cu personalitate moderna.

Sugestia Baiatului cu flori: Buchetul Drop of the Sun realizat din gerbera rosie si portocalie, precum si trandafiri corai, alaturati micilor accesorii vegetale, cum ar fi crocosmia si brunia.

 

Aniversare

 

Nu incape indoiala ca aniversarea unei relatii este una dintre cele mai potrivite ocazii pentru a oferi flori unei doamne. Atentie, insa, nu trebuie sa fie unica! Si pentru ca nicio alta floare nu poarta mai bine mesajul iubirii decat trandafirii, atunci cu siguranta acestea sunt cele mai bune optiuni pentru a celebra un astfel de moment.

Sugestia Baiatului cu flori: All true este aranjamentul ideal pentru o astfel de zi intr-adevar speciala. Acesta este conceput exclusiv din hortensie ca dovada a spectacolului floral oferit de aceasta specie.