NOU! Va asteptam si la floraria noastra. Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Ce flori se ofera la cununia civila?

Ceremonia legala prin care doi oameni se casatoresc are loc, de multe ori, in aceeasi zi cu slujba religioasa de cununie insa nu este o conditie obligatorie si nici macar recomandata de catre organizatorii cu experienta. In orice caz, pentru ca este pana la urma o procedura care se desfasoara intr-o institutie publica, cununia civila este celebrata intr-un cadru mai restrans, doar cu familia imediat apropiata si cu cei mai buni prieteni ai mirilor. Alaiul de nunta este restrans si nici nu este insotit de o formatie muzicala, asa cum se intampla uneori la cununiile religioase, intr-o maniera mai mult sau mai putin eleganta.

Una dintre cele mai des ridicate dileme ale domnilor care sunt invitati la cununia civila este ce flori sa aduca. Raspunsul va fi cu atat mai simplu de dat daca vom incepe cu florile pe care sa NU le aduca la o astfel de ceremonie. In primul rand, un buchet format doar din trandafiri este exclus de la inceput. Intr-o astfel de zi, singurul care poate darui aceste flori doamnei care se casatoreste este cel care ii devine sot. In al doilea rand, aranjamentele voluminoase de flori nu sunt deloc gesturi potrivite pentru o cununie civila pentru simplul motiv sa sunt complicat de transportat. Un aranjament de dimensiuni reduse sau chiar un cosulet (cosulet, nu cos) sunt cele mai potrivite solutii, daca se doreste neaparat un aranjament. Trebuie tinut cont de urmatorul impediment, atunci cand sunt daruite flori la cununia civila. Atunci cand cei doi care tocmai s-au casatorit ies din primarie, nuntasii ii asteapta de-o parte si de alta a scarilor, cu florile ridicate deasupra capului, formand un tunel de flori. Un aranjament ar face aceasta sarcina aproape imposbila.

Acum ca am trecut succint peste lucrurile care nu trebuie facute, iata care sunt cele mai potrivite flori pentru a fi oferite la cununia civila.

 

Flori pentru cununia civila: Orhideele

De multe ori, orhideele sunt considerate mesageri ai iubirii, intocmai ca tradafirii. Totusi, aceste flori exotice transmit un mesaj complet diferit. Acestea simbolizeaza nobletea caracterului, puritatea sentimentelor si raritatea unei astfel de povesti de dragoste, cu atat mai pretioasa.

Sugestia Baiatului: Buchet de orhidee Exotic Doll

 

Flori pentru cununia civila:  Hortensie

Florile bogate de hortensie pot fi potrivite pentru toate ocaziile, incepand de la prima intalnire si pana la felicitarea unui cuplu de proaspat casatoriti. Bulgarii colorati ai acestei flori pot fi piesele centrale in jurul carora se construiesc buchete superbe.

Sugestia Baiatului: Buchet 7 hortensii

 

Flori pentru cununia civila: Lalele

In mod cert, aceste flori de primavara se numara printre cele mai populare optiuni datorita aspectului elegant si parfumului subtil. Din fericire, sunt si usor de cultivat, drept pentru care lalelele sunt disponibile pe tot parcursul anului. Mesajele pe care le transmit acste flori sunt diverse, in functie de culorile lor.

Sugestia Baiatului: Buchet cu lalele si bujori

 

 

Flori pentru cununia civila:  Amaryllis

De multe ori asociate cu superbele flori de crin, amaryllis sunt potrivite pentru ocaziile mai putin formale. Acestea pot fi adaugate cu succes in orice buchet si se regasesc deseori in aranjamentele centrale florale de la nunti. Sunt flori vesele, colorate in tonuri solare care vestesc voia buna si prietenia.

Sugestia Baiatului: Buchet Perfect trust

Pentru viitoarele mirese:

Daca urmeaza sa te casatoresti si cauti BUCHETE CUNUNIE CIVILA sau BUCHETE MIREASA, le gasesti pe cele mai frumoase pe site-ul nostru https://wedowowflowers.ro/. Nu ezita sa apelezi la colegii nostri care te vor ajuta sa alegi buchetul perfect pentru nunta ta de vis.