NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Flori de sezon: Luna mai

Ultima luna de primavara abunda in flori cu palete cromatice spectaculoase si parfumuri care te ametesc. Dincolo de eleganta gestului de a oferi flori, e important de stiut un truc din spatele culiselor: aranjamentele sau buchetele cu flori de sezon sunt intotdeauna mai prietenoase cu bugetul tau decat cele aflate in afara perioadei naturale de inflorire. Prin urmare, iti vom prezenta astazi cateva dintre minunatiile florale care sunt disponibile in aceasta luna. Desigur, alaturi de ele, Baiatul poate aseza in cadourile vii numeroase alte flori si, de ce nu, un tort proaspat, o sticla de vin sau un ursulet de plus. Pentru astfel de aranjamente, da-ne un mesaj pe pagina de Facebook sau da-ne un telefon.

 

Flori de sezon in luna mai

 

Bujori

Delicati si parfumati, bujorii sunt disponibli pe nuante intense de roz, rosu sau albul cel mai pur. In limbajul florilor, ei sunt mesageri ai romantismului, ai prosperitatii si ai norocului. De asemenea, sunt flori asociate in mod traditional cu casatoria pentru ca se spune ca aduc fericire in dragoste si fidelitate.

Buchetul este disponibil aici

Buchetul este disponibil aici.

 

Alstroemeria

Alstroemeria sau crinul peruan este o floare indragita pentru rezistenta ei si pentru bogata paleta cromatica in care este disponibila. Asemenea bujorilor, este considerata o floare potrivita pentru buchetul de mireasa, lumanarile de nunta sau piesele centrale care decoreaza mesele pentru ca semnifica prosperitate si noroc.

Aranjamentul este disponibil aici.

 

Cale

Astfel de flori sunt apreciate datorita elegantei lor aparte si, din nou, pentru ca sunt disponibile intr-o mare varietate de nuante. Desi sunt des intalnite in buchetele de mireasa, ele pot fi asezate in aranjamente sau buchete daruite unei persoane speciale. Semnificatia lor depinde de culoare insa in general, ele sunt asociate, asa cum spuneam, cu eleganta, cu statornicia si cu loialitatea.

Buchetul este disponibil aici.

Aranjamentul este disponibil aici.

 

Frezii

De departe cele mai indragite flori de primavara, freziile aduc in orice buchet sau aranjament un strop de culoare si de parfum. In mod traditional, freziile se ofera la aniversarea celui de-al saptelea an de iubire si simbolizeaza sinceritatea.

 

Buchetul este disponibil aici.

 

 

Iris

Elegante si cu un parfum discret, florile de iris atrag intotdeauna atentia. De cele mai multe ori, aceste flori sunt disponibile in variante monocrome de albastru, alb sau galben insa specialistii au reusit sa obtina numeroase combinatii de culori prin hibridizare. Aceste flori simbolizeaza curajul, credinta si speranta.

 

Buchetul este disponibil aici

 

 

Lisianthus

In aparenta aflat la incrucisarea dintre un mac si un trandafir, lisianthusul este o floare care poate fi inclusa in orice fel de aranjament datorita numeroaselor culori in care este disponibila. In mod traditional, lisianthusul simbolizeaza gratitudinea.

 

Aranjamentul este disponibil aici