Aranjament floral cu trandafiri, lalele si liliac “Parfum de primavara”

Aranjament floral cu trandafiri, lalele si liliac “Parfum de primavara”

Aranjament floral cu trandafiri “Dragoste portocalie

Aranjament floral cu trandafiri “Dragoste portocalie"

Aranjament floral cu trandafiri si lalele “Bate vantul”

408,00 RON
Inspirat de panzele intinse ale unei corabii, intr-o zi cu vant puternic aranjamentul “Bate vantul” surpinde intr-o forma inedita o sumedenie de flori: trandafiri, lalele, zambile, Ornithogalum, astroemerie si leucospermum.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF059

Inspirat de panzele intinse ale unei corabii, intr-o zi cu vant puternic aranjamentul “Bate vantul” surpinde intr-o forma inedita o sumedenie de flori: trandafiri, lalele, zambile, Ornithogalum, astroemerie si leucospermum. Destinat firilor libertine si deschise la nou, ce nu se tem de aventura, aranjamentul “Bate Vantul” poate fi exact ce ai nevoie, pentru persoana potrivita.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Lalele, Trandafiri, Zambile
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAranjament floral cu trandafiri si lalele “Bate vantul”
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts