NOU! Va asteptam si la floraria noastra. Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București.
Buchet de lalele Sweet Spring

Buchet de lalele Sweet Spring

Aranjament floral cu orhidee si frezii “Mesagerul primaverii”

Aranjament floral cu orhidee si frezii “Mesagerul primaverii”

Aranjament floral cu zambile si lalele “Inima primaverii”

Preț standard 845,00 RON Preț special 501,00 RON
Niciodata nu este prea mult! Cel putin asta este ideea pe care mergem noi atunci cand ni se spune ca aranjamentul trebuie sa impresioneze.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF048

Niciodata nu este prea mult! Cel putin asta este ideea pe care mergem noi atunci cand ni se spune ca aranjamentul trebuie sa impresioneze. Zambile parfumate, lalele proaspete, firavele frezii, ranunculus misterios, si simpaticele mimoze se intalnesc sub directia clara a artistilor nostri intr-o cutie in forma de inima. Pentru ca intentiile tale sa fie clare!

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Frezii, Lalele, Zambile
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAranjament floral cu zambile si lalele “Inima primaverii”
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts