NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București
Aranjament floral cu orhidee in ghiveci Parfum discret

Aranjament floral cu orhidee in ghiveci Parfum discret

Aranjament Kalanchoe in Ghiveci si Flori Colorate

Aranjament Kalanchoe in Ghiveci si Flori Colorate

Aranjament floral cu zambile Strop de albastru

Preț standard 309,00 RON Preț special 214,00 RON
O combinatie intre kalanchoe in ghiveci si eternii mesageri ai primaverii: lalele frezii si zambile, insotite de parfumatele zambile, prezente intr-o culoare superba de albastru intens, o va trimite cu siguranta cu gandul la inceputul primaverii, dimineti parfumate si aer proaspat.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF070

O combinatie intre kalanchoe in ghiveci si eternii mesageri ai primaverii: lalele frezii si zambile, insotite de parfumatele zambile, prezente intr-o culoare superba de albastru intens, o va trimite cu siguranta cu gandul la inceputul primaverii, dimineti parfumate si aer proaspat. Baiatul cu Flori iti sta la dispozitie atat pentru concept cat si pentru livrare.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Frezii, Zambile
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAranjament floral cu zambile Strop de albastru
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts