Litere din flori naturale - Maria

Litere din flori naturale - Maria

Cutie Inima Flori de Sapun

Cutie Inima Flori de Sapun

Aranjament Flori de Sapun 2 cifre

283,00 RON
Aranjament 2 cifre - cadou inedit cu trandafiri din sapun. Trandafirii de sapun fac parte din noul trend si imita perfect trandafirii naturali. Redefineste modul de a oferi flori si surprinde-o. Cele 2 cifre pot fi alese, dupa preferinte.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF241

Aranjament 2 cifre - cadou inedit cu trandafiri din sapun. Trandafirii de sapun fac parte din noul trend si imita perfect trandafirii naturali. Redefineste modul de a oferi flori si surprinde-o. Cele 2 cifre pot fi alese, dupa preferinte. Dupa plasarea comenzii, vei fi contactat pentru detalii cu privire la personalizare. Se pot specifica cifrele si la campul "Mesaj", la plasarea comenzii.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Trandafiri
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAranjament Flori de Sapun 2 cifre
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts