NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București
Buchet cu bujori si lalele Pink Sensations

Buchet cu bujori si lalele Pink Sensations

Buchet cu ranunculus si lalele Elegantly Sweet

Buchet cu ranunculus si lalele Elegantly Sweet

Buchet cu bujori si liliac

400,00 RON
Un buchet superb in care am adaugat alaturi de bujorii delicati: hortensie, liliac, frezii, zambile si mathiola. Acest buchet a fost creat avand in vedere cele mai exigente gusturi.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF21228

Un buchet superb in care am adaugat alaturi de bujorii delicati: hortensie, liliac, frezii, zambile si mathiola. Acest buchet a fost creat avand in vedere cele mai exigente gusturi. Florile selectate pentru acest buchet o vor surprinde prin eleganta, culorile si, mai ales, prin frumusetea lor. Am incercat sa includem tot ce este mai bun pentru ca acest buchet sa emane frumusete. Este perfect pentru o aniversare, o zi de nastere sau pentru orice ocazie importanta.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Bujori, Hortensie, Liliac, Zambile
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBuchet cu bujori si liliac
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts