Aranjament flori, Tort si Prosecco  (precomanda 24h)

Aranjament flori, Tort si Prosecco (precomanda 24h)

Cutie cu trandafiri si lisianthus

Cutie cu trandafiri si lisianthus

Buchet cu crini, trandafiri si lisianthus

Preț standard 360,00 RON Preț special 240,00 RON
Buchetul nostru cu crini, gura leului, trandafiri roz si lisianthus aminteste de varietatea de flori pe care n-o aduce fiecare vara. Transforma orice zi intr-o zi minunata si bucura-te de o zi speciala cu un buchet de flori spectaculos!
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF199

Buchetul nostru cu crini, gura leului, trandafiri roz si lisianthus aminteste de varietatea de flori pe care n-o aduce fiecare vara. Transforma orice zi intr-o zi minunata si bucura-te de o zi speciala cu un buchet de flori spectaculos! Buchetul este alcatuit cu: crin 1 fir, gura leului 5 fire, 4 fire trandafiri roz, lisianthus 7 flori.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Gura leului, Lisianthus, Trandafiri
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBuchet cu crini, trandafiri si lisianthus
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts