Buchet cu lalele si irisi Jur pe mov

Buchet cu lalele si irisi Jur pe mov

Buchet de Trandafiri si Bujori roz Pink Love

Buchet de Trandafiri si Bujori roz Pink Love

Buchet cu bujori roz si frezii

Preț standard 390,00 RON Preț special 260,00 RON
Cine s-ar fi gandit ca folosind doar doua tipuri de flori poti obtine un buchet senzational? Am combinat bujori roz (5 buc) si frezii (10 buc) pentru a obtine un buchet rafinat.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF110

Cine s-ar fi gandit ca folosind doar doua tipuri de flori poti obtine un buchet senzational? Am combinat bujori roz (5 buc) si frezii (10 buc) pentru a obtine un buchet rafinat. Bujorii sunt una dintre cele mai mari comori ai oricarei gradini de primavara si suntem bucurosi sa ii includem in buchetele noastre.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Bujori, Frezii
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBuchet cu bujori roz si frezii
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts