NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București
Buchet de 9 lalele rosii si Macarons

Buchet de 9 lalele rosii si Macarons

Buchet cu trandafiri si lalele + Macarons

Buchet cu trandafiri si lalele + Macarons

Buchet ranunculus, frezii si lalele

225,00 RON
Buchetul exprima cele mai sincere sentimente fata de persoana draga. Minunatele flori de ranunculus sunt combinate cu lalele si frezii pentru a crea un buchet vesel care o va incanta cu siguranta. Un buchet proaspat care aduce bucurie si un mesaj special.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF399

Buchetul exprima cele mai sincere sentimente fata de persoana draga. Minunatele flori de ranunculus sunt combinate cu lalele si frezii pentru a crea un buchet vesel care o va incanta cu siguranta. Un buchet proaspat care aduce bucurie si un mesaj special. Buchetul contine 5 frezii, 11 lalele, 6ranunculus, ambalaj, salix.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Frezii, Lalele, Ranunculus
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBuchet ranunculus, frezii si lalele
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts