Buchet cu frezii si lalele Atat de mult

Buchet cu frezii si lalele Atat de mult

Buchet imens cu trandafiri si bujori

Buchet imens cu trandafiri si bujori

Buchet cu trandafiri si bujori Explozie de fericire

534,00 RON
Buchetul “Explozie de fericire” are tot ce trebuie ca ea sa fie impresionata, tu sa fii mandru de gestul tau, iar ziua sa devina… exploziva.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF131

Cand n-ai chef sa te duci la serviciu, lunea, mai ales, ai vrea sa se intample ceva… nu stiu… o explozie, poate, o furtuna, ceva neprevazut. De ce nu te-ai gandit insa la o explozie de fericire pe care s-o oferi sefei tale si in acest fel sa schimbi atmosfera in ziua fara chef? Buchetul “Explozie de fericire” are tot ce trebuie ca sefa sa fie impresionata, tu sa fii mandru de gestul tau, iar ziua la serviciu sa devina… exploziva.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Bujori, Gura leului, Trandafiri
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBuchet cu trandafiri si bujori Explozie de fericire
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts