NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București
Buchet de lalele Sweet Spring

Buchet de lalele Sweet Spring

Buchet din lalele si narcise Lalele salbatice

Buchet din lalele si narcise Lalele salbatice

Buchet cu zambile si lalele “Primavara intr-un buchet”

280,00 RON
Spune-i ca este speciala si ca te bucuri in fiecare zi de ea cu buchetul primavaratic marca Baiatul cu Flori: Zambile, lalele, frezii si narcise, imbinate cu gust de artistii nostri.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF056

Spune-i ca este speciala si ca te bucuri in fiecare zi de ea cu buchetul primavaratic marca Baiatul cu Flori: Zambile, lalele,frezii si narcise imbinate cu gust de artistii nostri. Am incercat sa surprindem tot ce defineste primavara, din punct de vedere floral, intr-un buchet simplu, parfumat si proaspat, astfel incat tu sa poti oferi celor dragi atentia pe care o merita. Buchetul este alcatuit cu 3 zambile, 5 narcise, 6 lalele, 5 frezii

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Frezii, Lalele, Zambile
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBuchet cu zambile si lalele “Primavara intr-un buchet”
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts