Buchet de 19 trandafiri roz pal Misterious Love

Buchet de 19 trandafiri roz pal Misterious Love

Cutie in forma de inima cu 33 trandafiri rosii

Cutie in forma de inima cu 33 trandafiri rosii

Buchet 35 trandafiri rosii - Indragostita de trandafirii rosii

Preț standard 380,00 RON Preț special 365,00 RON
Trandafirii rosii sunt cei mai potriviti pentru ocazii speciale. Declara-ti dragostea fata de jumatatea ta mai buna cu un buchet splendid de trandafiri rosii.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF149

Trandafirii rosii sunt cei mai potriviti pentru ocazii speciale. Declara-ti dragostea fata de jumatatea ta mai buna cu un buchet splendid de trandafiri rosii. Comanda acum un buchet de 35 de trandafiri rosii pentru a transmite cele mai puternice emotii.

De ce sa alegi un buchet cu trandafiri romanesti?

  • Au un aspect natural care le confera pretiozitate, spre deosebire de cei de import care arata oarecum artificial. Tija lor are intre 30 si  50 cm si asezati in combinatia potrivita, cu gust estetic si creativitate, pot eclipsa orice trandafir adus din import.
  • Rezista mult, pana la 10 zile. Spre deosebire de trandafirii de import care dupa ce sunt taiati trebuie sa treaca printr-un proces lung de transport de 3 zile, cei romanesti ajung in florarii la scurt timp dupa ce au fost taiati. Trandafirul romanesc, daca este ingrijit cum se cuvine, poate sa ramana frumos si proaspat intre 3 si 10 zile.
  • Sustinem impreuna Producatorii din Romania. Am ramas alaturi de Producatorii din Romania care trec printr-o perioada foarte grea pe timpul panedemiei. Acestia au facut o pasiune pentru frumusetea trandafirului si asa au ajuns sa cultive peste o suta de soiuri, in cele mai variate culori, cu mirosuri ametitoare.
Mai multe informații
Tipuri de flori Trandafiri
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBuchet 35 trandafiri rosii - Indragostita de trandafirii rosii
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts