NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București
Buchet de trandafiri Colt de Rai

Buchet de trandafiri Colt de Rai

Buchet de 25 trandafiri Alb ca Zapada

Buchet de 25 trandafiri Alb ca Zapada

Buchet de bujori Supradoza de gingasie

220,00 RON
Mama, sora, sotia, acestea sunt femeile din viata unui barbat care ii aduc un strop de gingasie in existenta cotidiana prin grija pe care i-o poarta, prin afectiunea pe care i-o ofera, fara sa astepte nimic in schimb.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF117

Mama, sora, sotia, acestea sunt femeile din viata unui barbat care ii aduc un strop de gingasie in existenta cotidiana prin grija pe care i-o poarta, prin afectiunea pe care i-o ofera, fara sa astepte nimic in schimb. Tu insa stii ca o asemenea doza de gingasie e frumos sa fie rasplatita cu un gest la fel de delicat, facut atunci cand nimeni nu se asteapta. Buchetul de flori cu lalele, garoafe si bujori pe care il poti comanda de la noi va fi surpriza perfecta pe care le-o poti face femeilor din viata ta care te iubesc.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Bujori, Lalele
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBuchet de bujori Supradoza de gingasie
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts