Buchet de flori Floral poetry

Buchet de flori Floral poetry

Buchet de flori de vara Dance of the Summer

Buchet de flori de vara Dance of the Summer

Buchet de flori I only speak the truth

Preț standard 415,00 RON Preț special 291,00 RON
Buchetul nostru de flori, ca o sincera declaratie de dragoste, poate fi stropul de bucurie din ziua unei doamne speciale sau un cadou vesel si elegant pentru orice persoana draga.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF123556

Buchetul nostru de flori, ca o sincera declaratie de dragoste, poate fi stropul de bucurie din ziua unei doamne speciale sau un cadou vesel si elegant pentru orice persoana draga. I only speak the truth este alcatuit din lalele, lalele, frezii si alstroemeria.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Alstroemeria, Frezii, Lalele
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBuchet de flori I only speak the truth
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts