Buchet de Trandafiri si Bujori roz Pink Love

Buchet de Trandafiri si Bujori roz Pink Love

Buchet de 35 alstroemeria

Buchet de 35 alstroemeria

Buchet de trandafiri si bujori Dorul ma ia

Preț standard 250,00 RON Preț special 154,00 RON
Noi avem buchetul de flori potrivit care sa strige mesajul in locul tau, sa topeasca inima destinatarei si s-o faca sa micsoreze distanta dintre voi.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF113

Stii momentul acela cand ti se face dor de cineva si iti vine sa iesi la fereastra si sa strigi in gura mare: “Mi-e dor de ea!!!” Ei bine, noi avem buchetul de flori potrivit care sa strige mesajul in locul tau, sa topeasca inima destinatarei si s-o faca sa micsoreze distanta dintre voi. Buchetul este realizat din trandafiri romanesti, alstroemeria, cunoscuta si sub numele de crin peruvian, pusi alaturi de niste bujori delicati si frumos mirositori. Toate aceste flori, impreuna, duc mesajul tau de dor si dragoste la ea.

  • Au un aspect natural care le confera pretiozitate, spre deosebire de cei de import care arata oarecum artificial. Tija lor are intre 30 si  50 cm si asezati in combinatia potrivita, cu gust estetic si creativitate, pot eclipsa orice trandafir adus din import.
  • Rezista mult, pana la 10 zile. Spre deosebire de trandafirii de import care dupa ce sunt taiati trebuie sa treaca printr-un proces lung de transport de 3 zile, cei romanesti ajung in florarii la scurt timp dupa ce au fost taiati. Trandafirul romanesc, daca este ingrijit cum se cuvine, poate sa ramana frumos si proaspat intre 3 si 10 zile.
  • Sustinem impreuna Producatorii din Romania. Am ramas alaturi de Producatorii din Romania care trec printr-o perioada foarte grea pe timpul panedemiei. Acestia au facut o pasiune pentru frumusetea trandafirului si asa au ajuns sa cultive peste o suta de soiuri, in cele mai variate culori, cu mirosuri ametitoare.
Mai multe informații
Tipuri de flori Bujori, Trandafiri
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBuchet de trandafiri si bujori Dorul ma ia
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts