Buchet de 19 trandafiri roz pal Misterious Love

Buchet de 19 trandafiri roz pal Misterious Love

Buchet de 19 trandafiri rosii Fire on the Floor

Preț standard 195,00 RON Preț special 182,00 RON
Ce flori ar putea transmite un mesaj pasional, daca nu trandafirii rosii ca focul, adunati intr-un manunchi impresionant?
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF121

Iubire fierbinte, pasiune, sex, subiecte tabu odinioara, devenite acum sursa de inspiratie pentru melodii, romane si filme, dar si pentru creatorii de buchete de flori personalizate. Ce flori ar putea transmite un mesaj pasional, daca nu trandafirii rosii ca focul, adunati intr-un manunchi impresionant, compact, monocolor? Nu mai e nevoie de nicio vorba in plus, poate doar de cateva petale imprastiate pe podea pana la pat.

De ce sa alegi un buchet cu trandafiri romanesti?

  • Au un aspect natural care le confera pretiozitate, spre deosebire de cei de import care arata oarecum artificial. Tija lor are intre 30 si  50 cm si asezati in combinatia potrivita, cu gust estetic si creativitate, pot eclipsa orice trandafir adus din import.
  • Rezista mult, pana la 10 zile. Spre deosebire de trandafirii de import care dupa ce sunt taiati trebuie sa treaca printr-un proces lung de transport de 3 zile, cei romanesti ajung in florarii la scurt timp dupa ce au fost taiati. Trandafirul romanesc, daca este ingrijit cum se cuvine, poate sa ramana frumos si proaspat intre 3 si 10 zile.
  • Sustinem impreuna Producatorii din Romania. Am ramas alaturi de Producatorii din Romania care trec printr-o perioada foarte grea pe timpul panedemiei. Acestia au facut o pasiune pentru frumusetea trandafirului si asa au ajuns sa cultive peste o suta de soiuri, in cele mai variate culori, cu mirosuri ametitoare.
Mai multe informații
Tipuri de flori Trandafiri
Culoare Rosu
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBuchet de 19 trandafiri rosii Fire on the Floor
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts