Cos cadou Paste Blessed Easter

Cos cadou Paste Blessed Easter

Cos cadou Paste cu cozonac si vin

Cos cadou Paste cu cozonac si vin

Aranjament de Paste

228,00 RON
Aranjamentul de Paste contine un cozonac delicios, o sticla de Prosecco, aranjament floral cu lalele, hortensie si accesorii de Paste. Comanda acum aranjamentul de Paste pentru a le face o surpriza celor dragi.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF21223

Un cadou de sarbatoare care ii va umple inima de bucurie. Aranjamentul de Paste contine un cozonac delicios, o sticla de Prosecco, aranjament floral cu lalele, hortensie si accesorii de Paste. Comanda acum aranjamentul de Paste pentru a le face o surpriza celor dragi.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Hortensie, Lalele
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAranjament de Paste
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts