Coronita de Craciun cu globuri aurii si felii de portocala

Coronita de Craciun cu globuri aurii si felii de portocala

Coronita de Craciun cu globuri albastre si felii de mar

Coronita de Craciun cu globuri albastre si felii de mar

Coronita de Craciun cu globuri argintii si felii de lamaie

264,00 RON
Daca vrei sa-i aduci un zambet pe fata unei persoane iubite cu ocazia acestei sarbatori, comanda acum aceasta coronita de Craciun.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF331

O coronita de Craciun traditionala este cadoul perfect pentru cei dragi! Ramurile proaspete de brad sunt aranjate intr-o coronita cu globuri argintii, felii de lamaie si accesorii de Craciun. Daca vrei sa-i aduci un zambet pe fata unei persoane iubite cu ocazia acestei sarbatori, comanda acum aceasta coronita de Craciun.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Trandafiri
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCoronita de Craciun cu globuri argintii si felii de lamaie
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts