Cutie cu trandafiri si flori de vara

Cutie cu trandafiri si flori de vara

Buchet cu flori de vara

Buchet cu flori de vara

Cutie cu hortensie si trandafiri

540,00 RON
Aranjament in cutie cu hortensie si 20 trandafiri in culori pastelate. O cutie cu flori care ii va face ziua mai frumoasa, indiferent de ocazie. Comanda acum cutia cu flori in nuante pastel perfecta pentru o zi de nastere sau pentru a-i arata ca iti pasa.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF21084

Aranjament in cutie cu 20 trandafiri si hortensie in culori pastelate. O cutie cu flori care ii va face ziua mai frumoasa, indiferent de ocazie. Comanda acum cutia cu flori in nuante pastel perfecta pentru o zi de nastere sau pentru a-i arata ca iti pasa.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Hortensie, Trandafiri
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCutie cu hortensie si trandafiri
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts