Aranjament fabulos cu Orhidee

Aranjament fabulos cu Orhidee

Orhidee in vas de sticla

Orhidee in vas de sticla

Orhidee de Craciun in ghiveci

288,00 RON
Aranjamentul de Craciun cu orhidee aduce magia sarbatorilor in orice casa. Este un cadou superb! Planta este usor de ingrijit si infloreste si in noul an.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF318

Aranjamentul de Craciun cu orhidee in vas ceramic aduce magia sarbatorilor in orice casa. Este un cadou superb! Planta este usor de ingrijit si infloreste si in noul an. Crengutele de brad, fructele uscate si globurile sunt accesoriile perfecte pentru un aranjament de Craciun minunat.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Orhidee
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsOrhidee de Craciun in ghiveci
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts