Aranjament floral cu liliac si lalele Visand la liliacul inflorit

Aranjament floral cu liliac si lalele Visand la liliacul inflorit

Aranjament floral cu zambila si frezii Primavara alba

Aranjament floral cu zambila si frezii Primavara alba

Aranjament floral cu lalele Trenuletul vesel

196,00 RON
Pentru ca nu intotdeauna femeia importanta din viata noastra are vechime in viata, Baiatul cu Flori se adapteaza oricarei situatii. Am luat cel mai simpatico vas pe care l-am gasit si l-am transformat intr-un minunat aranjament ce va incant cu siguranta destinatarul.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF079

Pentru ca nu intotdeauna femeia importanta din viata noastra are vechime in viata, Baiatul cu Flori se adapteaza oricarei situatii. Am luat cel mai simpatic vas pe care l-am gasit si l-am transformat intr-un minunat aranjament ce va incant cu siguranta destinatarul. Evident, poate fi destinat si copilului din interior, asa ca nu judecati prea repede.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Lalele
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAranjament floral cu lalele Trenuletul vesel
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts