Aranjament floral cu zambila si frezii Primavara alba

Aranjament floral cu zambila si frezii Primavara alba

Aranjament floral cu lalele si zambile Inalt ca plopul

Aranjament floral cu lalele si zambile Inalt ca plopul

Aranjament floral cu strelitia si protea Explozie exotica

428,00 RON
O combinatie impresionanta, intre flori de sezon si minunate plante exotice, gata sa atraga atentia oricui. Din atelierul plin de flori am ales lalele si zambile mov, 2 hortensii albe, frezii, strelitia si protea pentru a oferi aranjamentului o tenta exotica, ce va satisfice pana si firile cele mai pretentioase.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF081

O combinatie impresionanta, intre flori de sezon si minunate plante exotice, gata sa atraga atentia oricui. Din atelierul plin de flori am ales lalele si zambile mov, 2 hortensii albe, frezii, strelitia si protea pentru a oferi aranjamentului o tenta exotica, ce va satisfice pana si firile cele mai pretentioase. Ne indepartam de clasic, dar rezultatele sunt exceptionale.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Lalele, Zambile
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAranjament floral cu strelitia si protea Explozie exotica
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts