Aranjament floral cu strelitia si protea Explozie exotica

Aranjament floral cu strelitia si protea Explozie exotica

Aranjament floral cu trandafiri si orhidee Dragoste si atat!

Aranjament floral cu trandafiri si orhidee Dragoste si atat!

Aranjament floral cu lalele si zambile Inalt ca plopul

265,00 RON
Gestul perfect pentru a insenina ziua oricui, aranjamentul “Inalt ca plopul” alcatuit din zambile multicolore, lalele rosii, galbene si portocalii, frezii si irisi, este potrivit atat acasa cat si la birou.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF082

Gestul perfect pentru a insenina ziua oricui, aranjamentul “Inalt ca plopul” alcatuit din zambile multicolore, lalele rosii, galbene si portocalii, frezii si irisi, este potrivit atat acasa cat si la birou. O poti impresiona cu efort minim apeland la noi pentru a-ti realiza aranjamentul cat si pentru a-l trimite catre cea care-l primeste.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Frezii, Lalele
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAranjament floral cu lalele si zambile Inalt ca plopul
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts