Aranjament floral cu lalele si zambile Inalt ca plopul

Aranjament floral cu lalele si zambile Inalt ca plopul

Buchet Rasarit de soare

Buchet Rasarit de soare

Aranjament floral cu trandafiri si orhidee Dragoste si atat!

1.023,00 RON
Acel moment cand iti doresti intradevar sa transmit ceva trebuie sa fie acompaniat de un gest pe masura. Ca deobicei, Baiatul cu Flori are solutia!
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF083

Acel moment cand iti doresti intradevar sa transmit ceva trebuie sa fie acompaniat de un gest pe masura. Ca deobicei, Baiatul cu Flori are solutia! Mult prea multi trandafiri ca sa ii poate numara, acompaniati de orhidee, cu siguranta vor spune exact ce iti doresti. Atentie totusi…ar fi bine sa-l primeasca acasa, transportul ar fi dificil.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Orhidee, Trandafiri
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAranjament floral cu trandafiri si orhidee Dragoste si atat!
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts