NOU! Va asteptam si la floraria noastra. Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București.
Buchet de Craciun cu ilex si bumbac

Buchet de Craciun cu ilex si bumbac

Buchet de iarna cu trandafiri roz

Buchet de iarna cu trandafiri roz

Buchet cu bujori roz frezii si hortensie

Preț standard 300,00 RON Preț special 235,00 RON
Un buchet senzational cu bujori roz, frezii, hortensie si zambile care o va lasa fara cuvinte. Am combinat bujori roz, frezii, zambile si hortensie pentru a obtine un buchet rafinat. Bujorii sunt unele dintre cele mai mari iubite flori si suntem bucurosi sa ii includem in buchetele noastre.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF21144

Un buchet senzational cu bujori roz, frezii si hortensie care o va lasa fara cuvinte. Am combinat bujori roz, frezii, zambile si hortensie pentru a obtine un buchet rafinat. Bujorii sunt unele dintre cele mai mari iubite flori si suntem bucurosi sa ii includem in buchetele noastre.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Bujori, Frezii, Hortensie, Zambile
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBuchet cu bujori roz frezii si hortensie
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts